Η Επιχείρηση

Ένα σύγχρονο συνεργείο επαγγελματικών αυτοκινήτων με εξειδικευμένο προσωπικό και τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.
η επιχείρηση

Η Επιχείρηση ΚΥΡΙΤΣΗΣ TRUCKS SERVICE, με έτος ίδρυσης το 1975, έχει καταφέρει επάξια έως σήμερα να κατακτήσει μια πρωταρχική θέση στην αγορά της Λάρισας αλλά και στον ευρύτερο χώρο της Θεσσαλίας.

Το συνεργείο μας, λειτουργεί σε εγκαταστάσεις 7000τ.μ. πλήρως εξοπλισμένες με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την άμεση και σωστή διάγνωση και επισκευή φορτηγών αυτοκινήτων. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται ο χρόνος παραμονής του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο μας.

Η Επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού αυτοκινήτου, διαθέτοντας ένα σύγχρονο συνεργείο επαγγελματικών αυτοκινήτων με εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, καινούργιων και μεταχειρισμένων.

Επίσης, διαθέτουμε ένα μεγάλο χώρο έκθεσης επαγγελματικών αυτοκινήτων. Εισάγουμε μικρά και μεγάλα επαγγελματικά αυτοκίνητα παντός τύπου και κατηγορίας.